Om holdet bag Lånfakta.dk

På Lånfakta.dk arbejder vi konstant på at gøre lånemarkedet mere overskueligt for forbrugere. Der har længe været en ubalance, som kan være svær at se når man som forbruger leder efter et hurtigt lån. Ubalancen består af overdreven markedsføring, skjulte renter og gebyrer, alt for høje ÅOP % og andet useriøst information.

Hvad er vores mission?

Vi har en mission om at gøre markedet for kviklån, forbrugslån og sms lån mere overskueligt. Det gør vi ved at opstille konkrete låne eksempler på hvor meget en slutbruger kommer til at betale tilbage. Vi gør det samtidig ved at anmelde låneudbyderne og opstille deres tilbud på forskellige sider, i henhold til den lånetype du som forbruger søger.

Hvem er holdet bag ved siden?

🙋‍♀️ Michelle Petersen Journalist / Tekstforfatter

Mit navn er Michelle og jeg har en baggrund som tekstforfatter og journalist. Jeg har blandt andet udgivet artikler for Forbes.com og NYtimes.com.

Jeg har en passion for dybdegående og informativ journalistisk. Min rolle her på Lånfakta, er at give dig de bedste forudsætninger for at optage et lån, som du kan være tilfreds med. Jeg står kort og enkelt for indholdet i vores artikler.
👉Find mig på LinkedIn og connect med mig her
Eller skriv en mail til mig på [email protected]ånfakta.dk

💁‍♂️ Simon Mogensen Webmaster / Digital Marketing Nørd

Med min baggrund som online marketing konsulent, kan jeg bidrage til mange ting her på siden. For det første sikrer jeg at vi kun præsenterer partnere, som vi kan stå inde for og som kan tilbyde dig de muligheder, som gør at du ikke ender i en grim gældsspiral.

Jeg er webmaster på siden og derfor er det også mig der står for blandt andet design, hastighedsoptimering, annoncering og meget andet på siden. Jeg har mere end 10 år i branchen og har haft store kunder som Flascscore.com, holdet.dk og flere store brands du sikkert kender.

Vi støtter GDPR-mærket, Save the Future og Clean Ocean. Tag stilling og gør det rigtige.

grpd
clean ocean

Siden ejes af:

Michelle Petersen
[email protected]ånfakta.dk
Tlf. +45 5230 9502

Nørregade 11A
1154 KBH K