Om holdet bag Lånfakta.dk

🙋‍♀️ Michelle Petersen – Journalist / Tekstforfatter

Mit navn er Michelle og jeg har en baggrund som tekstforfatter og journalist. Jeg har blandt andet udgivet artikler for Forbes.com og NYtimes.com. Jeg har en passion for dybdegående og information journalistisk og min rolle her på Lånfakta, er at give dig dee bedste forudsætninger for at optage et lån, som du kan være tilfreds med.
Find mig på LinkedIn og connect med mig her
[email protected]ånfakta.dk

💁‍♂️ Simon Mogensen – Webmaster / Digital Marketing Nørd

Med min baggrund som online marketing konsulent, kan jeg bidrage til mange ting her på siden. For det første sikrer jeg at vi kun præsenterer partnere, som vi kan stå inde for og som kan tilbyde dig de muligheder, som gør at du ikke ender i en grim gældsspiral. Jeg er webmaster på siden og derfor er det også mig der står for blandt andet design, hastighedsoptimering, annoncering og meget andet på siden. Jeg har mere end 10 år i branchen og har haft store kunder som Flascscore.com, holdet.dk og flere store brands du sikkert kender.
Fang mig på Linkedin, hvis du ønsker hjælp til din hjemmeside eller har andre spørgsmål

🙆‍♂️ Kasper Wrist – SEO Specialist / Online Marketing Konsulent / Økonom

Jeg hedder Kasper og er blæksprutten omkring Lånfakta. Jeg står for alt lige fra bestilling af tekstforfatning, til onsite og offsite optimering af vores søgemaskine optimering, som gør at vi kan blive fundet af netop dig som forbruger. Vi forsøger at hjælpe de Danskere, som har behov for et akut kortsigtet lån, eller et langvarigt forbrugslån.
[email protected]ånfakta.dk

Vi er en del af Klimaprofilen.dk

Projekt Clean Ocean 75px Et sundt arbejdsmiljø