fbpx

L’easy Minilån

Leasy er en af ​​de mest kendte långivere på markedet, og de giver også en høj andel af låneansøgninger. De ejes af virksomheden Thorns, som har næsten 50 års erfaring i branchen. Derfor kan du føle dig helt sikker, når du tager et Leasy minilån.

Vores anmeldelse af L’easy Minilån

LEASY har mange tilfredse kunder, hvilket ikke er så overraskende. Da LEASY er et stort kreditinstitut, er det en stabil og seriøs virksomhed.

Selv deres mindste lån er imidlertid store og at kalde dem “minilån” føles vildledende. Det mindste lån, de tilbyder, er mange tusinder af kroner med en tilbagebetalingstid på et år.

De har både opstartsgebyrer og avisgebyrer, som klart afskrives, når lånet tages. Det faktum, at gebyrerne er lette at opdage, kan være til deres fordel, men i betragtning af at de tilbyder “minilån” er omkostningerne usædvanligt høje.

Hvis der hurtigt er behov for penge, kan det være en god løsning, forudsat at du har råd til at betale tilbage det lån, du skal til. Selv hvis du er nødt til at låne til noget ukonventionelt, kan det være passende, da virksomheden ikke tager information om, hvad lånet skal bruges til.

Men enhver, der har en ustabil økonomi og har til hensigt at bruge den på luksusforbrug, bør ikke. Lånet bliver uundgåeligt meget dyrt og bør derfor ikke ses som et let alternativ.

Fordele

✅Populær låneudbyder
✅Godkender mange ansøgninger
✅Enkel og hurtig service

Ulemper

⛔️Accepterer ikke betalingsanmærkninger
⛔️Lettere uoverskuelig hjemmeside
⛔️Kan medføre uventede omkostninger

Lånevilkår

For at tage et Leasy minilån skal du være mindst 20 år gammel, være Dansk statsborger og du har ikke tilladelse til at have betalingsanmærkninger.

Med Leasy minilån kan du låne op til 10.000 kr med en løbetid på 12, 24 eller 36 måneder.

Du har mulighed for at ansøge om to betalingsfrie måneder i løbetid. Imidlertid falder disse to måneder muligvis ikke i det samme kalenderår. Hvis du ønsker en gratis måned, skal du underrette deres kundeservice senest den 5. i den måned, du ønsker at betale gratis. Det vil sige, hvis du ønsker at have juli som en gratis måned, skal du give dem besked senest den 5. juli. 

Rentesatsen tilskrives individuelt og er i øjeblikket mellem 9,9% og 21,6%. Din nøjagtige rente og den effektive årlige rente præsenteres, når du modtager din låneaftale.

Lån Ansøgning Process

Leasy minilån gælder direkte og let på deres hjemmeside. Der udfylder du dine oplysninger og indsender din ansøgning. Du vil modtage svar relativt hurtigt (inden for 24 timer i åbningstiden), og når du først har modtaget din låneaftale, kan du underskrive online med e-legitimationsoplysninger. Naturligvis kan du også vælge at få låneaftalen sendt med mail, underskrive for hånd og derefter sende den tilbage til Leasy. Bemærk dog, at processen tager et par dage ekstra derefter.

Tilbagebetaling sker enten via betalingsvoucher eller direkte debitering, og depositum og administrationsgebyr tilføjes for hver betalingsmetode.

Når du har godkendt din aftale, vil du blive betalt samme dag eller senest dagen efter.

Service og kvalitet

Leasy er en meget velkendt spiller og et af de mest godkendte låneselskaber på markedet. De stiller rimelige, men ikke for høje krav til dig som låntager.

Deres websted er let at forstå og klikke rundt. Når du ansøger om Leasy Minilån online er det en enkel og problemfri proces. Hvis du støder på problemer, kan du nemt komme i kontakt med kundeservice, da de har gode åbningstider, selv i weekenden. På hverdage er de åbne 8 til 18 og i weekenderne 10 til 16.

Det kan dog være vanskeligt at finde svar på ofte stillede spørgsmål på deres hjemmeside, og derfor skal du altid kontrollere deres vilkår.

Sikkerhed med Leasy Minilån

Leasy ejes af Thorn, der tilbyder flere finansielle tjenester og er en stor aktør på markedet. Leasy er altid ærlig og leverer det, de lover, så du kan altid føle dig sikker, når du ansøger om Leasy Min-lån.

Leasys tal taler for sig selv. De er en af ​​de førende aktører på markedet og bliver kun større og større. De er et populært valg blandt mange låntagere og har en stor samling af tilfredse kunder, som de har hjulpet på bunken, når det kommer til personlig økonomi.

Opsummering

Leasy Minilån er en god mulighed for dem, der opfylder deres grundlæggende krav. De godkender en stor del af de låneansøgninger, der kommer ind, og har mange års erfaring bag sig. Et populært valg blandt mange låntagere!