Nye SMS Lån 2019

SMS Lån 2019
Nemt at ansøge SMS Lån

SMS Lån bliver mere og mere populære blandt danskere. Det er nemt og hurtigt at oansøge og ved godkendelse, står pengene allerede på din konto efter 15 min.

Her skriver vi hvad fordele og ulemper kan være ved SMS lån og samtidig giver dig muligheden for at finde det bedste lån for dig.

Vidste du at...

Et SMS lån er et af de dyreste former for lån man kan optage. Det er derfor vi kun anbefaler det som sidste udvej, eller i en situation hvor renterne ikke er vigtige i forhold til kontantbeholdning!!

Oversigt over vores anbefalede udlånere

Hvad er et SMS lån?

Et SMS Lån er en højomkostningskredit. Ifølge lovenkendetegnes et højomkostningskredit som en kredit med højere rente end 30% plus referencerenten. En højomkostningskredit må egentlig ikke have en rente som overstiger referencerenten plus 40%.

Det kan være vanskeligt at definere et låneprodukt som et SMS lån på baggrund af den førnævnte forenklede definition.

Tanken bag et SMS-lån, er at det skal kunne anvendes i en akut situation, hvor det er vigtigere at få pengene direkt, eller uden store krumspring – og hvor renten er sekundær.

SMS lån er den eneste låntype, som tilbyder kunderne muligheden at (også som ny kunde) få penge udbetalt aftener og weekender. Mange vælger SMS lån på grund af muligheden for at låne uden om RKI. Andre ser det som en chance at afprøve sine lånemuligheder, på trods af en registreret anmærkning.

Kendetegn og egenskaber

Et mindre lånebeløb
Med smslån menes der oftest et mindre lånebeløb. Den mest almindelige lånestørrelse i vores prisberegner er 5000 kr. Der findes som regelt ingen faste grænser hos de fleste udbydere

Hurtig og enkel udbetaling
SMS lånet udbetales ofte samme dag, som det optages. Visse lånydbydere tilbyder udbetaling i deres åbningstid, både på aften og weekender, forudsat at du har samme bank som långiveren. Det er dog mest almindeligt, at et SMS lån udbetales på den nærmeste bankdag.

pige der låner via sms i 2019
Lån via din smartphone

Ansøg direkte via smartphone
Du ansøger direkte via din smartphone og stilles igennem til udfyldningsblanketten ved at sende en SMS til låneudbyderen. Derefter oplyser du CPR nummer og bank, hvorefter udbyderen gennemgår din ansøgning.

Hvordan det fungerer – kort fortalt!

Et SMS lån 2019 består af en række forskellige låneprodukter, som amorteres på forskellige måder. Derfor er det korte svar, at de fungerer på forskellige måder…

Eksempelvis er der forskel på kontokreditter og smslån, der anvender annuitet. Hvis du sammenligner kapitalomkostningerne for en kontokredit og et smslån, som er opgjort med en løbetid på 3 måneder, vil kontokreditten være dyrere, selvom renter og afgifter er helt ens.

Dog sker låneansøgningen på præcis samme måde. Du ansæger på nettet via din smartphone, eller sms. Derefter oplyser du NemID eller modsvarende e-legitimation. Selve ansøgningsprocessen er meget enkel, du skal blot oplyse information om din privatøkonomi og derefter indsende din ansøgning. En kreditoplysning bliver foretaget og du vælger selv om du vil optage lånet. Alt er nemt og bliver gjort online.

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Når din ansøgning er indsendt og godkendt, vil pengene findes på din bankkonto indenfor 15 minutter hos de hurtigste lånudbydere.

Det forudsættes dog at:

 • Din anøgning er komplet og rigtigt udfyldt. Alle infomationer skal findes.
 • Der ikke findes noget i din kredithistorik som forsinker eller stopper processen (som eksempelvis skyld og betalingsanmærkninger)
 • Du har samme bank som lånudbyderen (ellers får du pengene på næste bankdag)
 • Du ikke har en betalingsanmærkning eller er registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Fordele

 • Hurtig og nem ansøgning via mobilen
 • Pengene er hurtigt på kontoen. Hurtigere end andre låneformer
 • Ingen krav til hvad pengene skal bruges til
 • Mulighed for rentefri lån
 • Mulighed for at låne mindre summer
 • Lavere krav på indkomst en større privatlån uden sikkerhed
 • Tillader i begrænset omfang visse typer for betalingsanmærkninger

Ulemper

 • Let at havne i en skyldfælde med mange småkreditter
 • Lavere krav, hvilket indebærer at mange kan få bevilget lån – også dem der har svært ved at betale pengene tilbage!!
 • Høje totale omkostninger ved sms lån (med undtagelse af rentefrie lån)
 • Dyrt ved lange løbetider
 • Må og skal ikke anvendes til at afbetale omkostninger, eller renter til andre lån

Husk at betale dit SMS lån tilbage i tide

Husk at betale dit sms lån tilbage i tide, så det ikke bliver unødig dyrt. Det behøver ikke blive en unødig dyr omkostning, så længe du betaler pengene tilbage i tide. Hvis ikke, kan der forekomme økonomiske konsekvenser i form af påmindelsesgebyrer og rykkerenter.

Når du optager et nyt sms lån 2019 indgår du en aftale med en virksomhed om at betale de penge tilbage du har lånt. Den virksomhed drives med det formål at udlåne penge og hjælpe andre med at få økonomisk overskud. Som enhver anden virksomhed, skal låneudbydere tjene penge og deres indkomst er de renter, du betaler tilbage for at få lov til at låne pengene.

Find det billigste sms lån 2019

Vi har gjort det nemt for dig at finde det billigste sms lån i 2019, ved at lave en overskuelig oversigt over priser på lån fra de forskellige lånudbydere. På vores liste ser du et priseksempel med en bestemt låneperiode, så du kan sammenligne renter og totalomkostninger for at opgave et f.eks. sms lån på 10.000 kroner.

👌 Hvordan kan vi hjælpe med at finde det rette lån?

Vi har lavet et overskeligt overblik over de forskellige typer lån og lånudbydere der findes. Vi har også opstillet et godt eksempel, til hver enkelt lånudbyder, så du kan se samlede omkostninger for et lån. Derfor ser du nemt og enkelt hvor meget et lån vil koste totalt. På den måde slipper du for ubehagelige overaskelser.