fbpx

Samlelån

Sænk dine månedlige udgifter gennem et samlelån og slip af med dyre kreditter og fakturaer.

✅Saml alle lån og få én fast betaling per måned
✅Få lavere rente end ved mange små kreditlån
✅Spar penge i det lange løb

Se de bedste partnere til et samlelån i 2020

Hvis du har flere dyre lån og kreditter fordelt på flere banker og kreditfirmaer, betaler det normalt at samle dine lån, det vil sige, afvikle og konsolidere alle eksisterende lån og kreditter med et nyt lån, der også har en lavere rente.

Det kan lyde kompliceret at samle lån, men det er meget lettere, end du tror, ​​og der er masser af penge at spare.

Ved at samle dine lån kan du for eksempel bortskaffe dyre sms lån, kreditkortfakturaer og andre ting.

Mange mennesker ved det ikke, men indsamling af dine lån sparer dig også tid ved ikke at skulle holde styr på en række fakturaer, som du kan holde styr på fra måned til måned.

Ved hjælp af en ansøgning om et realkreditlån kan du finde ud af, hvilken rente du får, og dermed kan afbetale dine dyre gæld, så du også kan spare penge over tid.

Fordele ved at samle dine dyre kreditter

  1. Du sparer penge og kan slippe af med gæld hurtigere, hvis du samler dine lån
  2. Du sparer tid ved ikke at skulle betale flere regninger hver måned, men i stedet for en enkelt regning med et nyt samlelån
  3. Du øger din kreditvurdering ved ikke at have flere lån i dit navn
  4. Du risikerer ikke at glemme en af ​​flere regninger og få en betalingsanvisning

Bedste samlelån i 2020

Du tænker måske på, hvilken bank du skal henvende dig til for at indsamle dine lån?
Derfor har vi samlet en liste over de bedste banker og långivere, som du skal bruge.

Du samler let dine lån og kreditter sammen med dem ved at vælge det samlede beløb, du har i aktiv gæld før, til at bruge lånet og afbetale dine dyrere gæld.

Ansøgningen er ikke bindende, så du kan oprette en ansøgning for at se, hvor meget lavere du kan få din rente, så du kan spare dine månedlige omkostninger.

✅ Hvis du har flere kreditter, vil du aldrig kunne slippe af med det. Det er aldrig forkert at have et  kreditkort, som du kan bruge, når det er nødvendigt, men hvis du er en af ​​dem, der har brugt det meste af din kredit og aldrig har formået at dække det igen, er det bedre at samle kredit med et sikkerhedslån. 

Hvis du ikke gør det, risikerer du at betale renter år efter år uden at slippe af med din gæld, mens et lån til sidst slipper for hele gælden. Derudover har lån normalt en markant højere rente end et  privat lån , ofte omkring 20% ​​i stedet for omkring 5%.

✅ Hvis du har dyre private lån. Der er nogle mindre private lån, der har en effektiv rente på 30%, og det er ikke så farligt, hvis du tilbagebetaler det samlede beløb inden for et år eller to, men hvis du har valgt en længere låneperiode, vil det ikke være meget billigt. 

Hvis du i stedet samler dine dyre private lån og dækker dem med et almindeligt privat lån, kan du sænke renten med op til 20 – 25 procentpoint, hvilket gør en stor forskel i din tegnebog.

✅ Hvis du har både dyre lån og kreditter, skal du bestemt samle dine lån, for da vil dine renteudgifter falde med måske 50 – 80% pr. Måned

Hvis din økonomi er lidt rysten, er dette en fantastisk måde at få kontrol over dine udgifter. Som sagt kan du også spare en masse penge hver måned.

Sådan samles lånene til den laveste rente!

Beregn, hvor meget du tjener ved at samle lånene til et . På nogle bankers websted udfylder du kun det beløb, du har, og hvor høj renten er for dem. Banken beregner, hvor meget du tjener direkte på hjemmesiden.

Ansøg om det kollektive lån. Hvis du er tilfreds med hvor meget du tjener, hvilket SMSlånonline.dk er sikker på, at du vil gøre, skal du udfylde din låneansøgning og normalt modtage et lånloft eller en foreløbig meddelelse direkte.

Underskriv din låneaftale eller underskriv med NemID direkte online.

✅ Indløs dine gamle lån med dit nye lån, og spar flere tusind kroner hver måned.

Hvis din ansøgning om realkreditlån afvises

Desværre er det rigtigt, at banken faktisk kan sige nej til dem, der ønsker at indsamle lån.

Det handler simpelthen om, hvorvidt de føler, at du er i stand til at tilbagebetale et større lån i det lange løb, og din kreditvurdering er naturligvis en afgørende faktor i denne beslutning.

Hvis du bliver nægtet at indsamle dine lån fra en bank, kan du prøve at kontakte andre banker eller ringe til de banker, du har lån med, og forsøge at forhandle med dem for en bedre løsning.

Det bedste tip er at forsøge at forbedre din kreditvurdering (hvis muligt), før du vender dig til banken, så du ikke behøver at få et nej. Her  kan du læse mere om kreditværdighed og hvordan du forbedrer den.

En alternativ løsning er også at ansøge om det kollektive lån gennem en lånemægler  , så du får flere tilbud på, hvor mange penge du kan sænke dine månedlige omkostninger med.

Realkreditlån trods dårlig kreditvurdering

Samlelån, som vi har opført på dette websted kan godkende dig, selvom du har akkumuleret mange kreditanmærkninger gennem løbet af året.

Det er let at have taget nogle dumme beslutninger i løbet af året og taget mange kviklån og kreditter, hvilket har fået dig til at tiltrække mange kreditnoteringer.

Denne långiver kan godkende dit realkreditlån, selvom du har modtaget en masse kreditanmærkninger:
– Lendo

For at sænke renten på dit kollektive lån (selvom du har mange UC’er), som du skal ansøge om med det kollektive lån ovenfor, skal du indsende din ansøgning ved hjælp af en medsøger, der har en fast indkomst på mere end 20.000 DKK pr. Måned.

Derefter har du en større chance for at få en markant lavere rente på dit prioritetslån, så du kan tilbagebetale dine dyre gæld og kredit så hurtigt som muligt.