Find bedste samlelån

Bedste Samlelån 2022

Saml alle dine lån og få en lav rente, hvor dine årlige omkostninger i procent er væsentligt bedre. Ved at finde det bedste samlelån har du bedre overblik over din økonomi, end ved flere mindre lån ved forskellige låneudbydere.

✅ Saml alle lån og få én fast betaling per måned
✅ Få lavere rente end ved mange små kreditlån
✅ Spar penge i det lange løb

Se de bedste partnere til et samlelån i 2022

Hvis du har flere dyre lån og kreditter fordelt på flere banker og kredit firmaer, betaler det sig at samle dine lån, det vil sige afvikle og samle alle dine nuværende lån og kreditter med et nyt samlelån, der som udgangspunkt også har en lavere rente.

Det kan lyde kompliceret at samle lån, men det er meget lettere,end du tror. I de fleste tilfælde ​er der masser af penge at spare. Du får også en lavere månedlig ydelse ved at samle lån og samle din gæld.

Ved at samle dine lån kan du for eksempel bortskaffe dyre sms lån, kviklån og forbrugslån.

Mange mennesker ved det ikke, men samling af dine lån sparer dig også tid ved ikke at skulle holde styr på månedlige fakturaer, som du kan holde styr på fra måned til måned. Det giver også et meget bedre overblik med en enkelt regning og en enkelt kreditor at forholde sig til.

Det er nemt at lave en ansøgning, hvor du kan finde ud af hvilken rente du vil få på et lån i din størrelse. Når du har indsamlet tilbud på det bedste samlelån, så kan du spare penge over tid ved at vælge en enkelt løsning. Det er win-win for både dig og dine kreditorer, som nu er sikre på at få deres penge.

Fordele ved at samle dine dyre kreditter

 1. Du sparer penge og kan slippe af med gæld hurtigere, ved at samle dine lån.
 2. Du sparer tid ved ikke at skulle betale flere regninger hver måned, men i stedet for en enkelt regning med et nyt samlelån.
 3. Du øger din kreditvurdering ved ikke at have flere lån i dit navn.
 4. Du risikerer ikke at glemme en af ​​flere regninger og få en rykker med et ekstragebyr.

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån tænker du nok, hvis du ikke er blevet godkendt til et samlelån. Men hvorfor samle lån i det hele taget. Et samlelån kan ikke redde din økonomi, men samlelånet kan gøre det hele mere overskueligt. Du skal stadig godkendes til et samlelån og derfor kan det stadig være en vanskelig process.

Det kan være vanskeligt at få et samlelån, hvis du står i RKI. Husk at et samlelån samler dine lån, men det gør ikke lånet mindre og du vil stadig skulle betale pengene tilbage.

Ansøg hos en af vores godkendte samarbejdspartnere og vi kan få dig bedst muligt stillet ved at sammenligne flere muligheder og have større chance for at blive godkendt.

Bedste samlelån i 2022

Du tænker måske på, hvilken bank du skal henvende dig til for at samle dine lån? Derfor har vi samlet en liste over de bedste banker og långivere, som du skal bruge.

Du samler let dine lån og kreditter ved at vælge det samlede beløb, som du tidligere har haft fordelt og nu skal til at samle et enkelt sted. Så har du en ide om hvor stort dit samlelån skal være.

Ansøgningen er ikke bindende så du kan frit oprette en ansøgning for at se, hvor meget lavere du kan få din rente og dermed vurdere om du kan spare på dine månedlige omkostninger.

Hvis du har flere kreditter, vil du måske have svært ved at kunne slippe af med alle sammen. Det er aldrig forkert at have et kreditkort, som du kan bruge, når det er nødvendigt. Dog skal du overveje, hvis du er en af ​​dem der hver måned det meste af din kredit og aldrig formår at dække det igen – er det bedre at samle din kredit med et samlelån. 

Hvis du ikke samler dine lån, så riisikerer du at betale renter år efter år uden at lave det store indhug i din gæld og du ser ikke dit lån formindskes noget særligt. Derudover skal du være opmærksom på, at en kassekredit har ofte højere rente end et almindeligt privatlån. Den ligger ofte omkring 20%, hvor renten på et lån kan ligge omkring 5%

Hvis du har en del dyre forbrugslån med en høj effektiv rente, så er der mange penge at hente hvis du har valgt en lang tilbagebetalingsperiode. Nogle lån har en effektiv rente på op til 30%, som kan give mange omkostninger, hvis du skal tilbagebetale over 10-15 år.

Vælger du i stedet at samle dine dyre smålån og dækker dem med et enkelt større samlelån, kan du opnå en kæmpe rentebesparelse og sænke dine rente med 20-25 procentpoint. Det vil give en stor besparelse og et bedre overblik over dine kreditorer.

Er din økonomi lidt uoverskuelig, så er et samlelån en fantastisk måde at få kontrol over dine udgifter. Som sagt kan du også spare en masse penge hver måned.

Sammenlægning af lån er nemt og enkelt.

Sådan samles lånene til den laveste rente!

 Beregn, hvor meget du tjener ved at samle lånene til et enkelt samlet lån. På nogle bankers websted udfylder du kun det beløb, du har, og hvor høj renten er for dem. Banken beregner, hvor meget du tjener direkte på hjemmesiden.

 Ansøg om dit samlelån. Hvis du er tilfreds med hvor meget du tjener, hvilket Lånfakta.dk er sikker på, at du vil gøre, skal du udfylde din låneansøgning og normalt modtage et låneloft eller en foreløbig meddelelse direkte.

 Underskriv din låneaftale eller underskriv med NemID direkte online.

 Indløs dine gamle lån med dit nye samlelån, og spar flere tusind kroner hver måned.

Hvis din ansøgning om realkreditlån afvises

Desværre er det rigtigt, at banken faktisk kan sige nej til dem, der ønsker at indsamle lån.

Det handler simpelthen om, hvorvidt de føler, at du er i stand til at tilbagebetale et større lån i det lange løb, og din kreditvurdering er naturligvis en afgørende faktor i denne beslutning.

Hvis du bliver nægtet at indsamle dine lån fra en bank, kan du prøve at kontakte andre banker eller ringe til de banker, du har samlelån med, og forsøge at forhandle med dem for en bedre løsning.

Det bedste tip er at forsøge at forbedre din kreditvurdering (hvis muligt), før du vender dig til banken, så du ikke behøver at få et nej. Her  kan du læse mere om kreditværdighed og hvordan du forbedrer den.

En alternativ løsning er også at ansøge om dit samlelån gennem en låne mægler , så du får flere tilbud på, hvor mange penge du kan sænke dine månedlige omkostninger med.

Realkreditlån trods dårlig kreditvurdering

Samlelån, som vi har samlet på vores hjemmeside kan godkende dig, selvom søger et samlelån trods du har dårlig økonomi.

Det er let at have taget nogle dumme beslutninger i løbet af året og taget mange kviklån og kreditter, hvilket har fået dig til at tiltrække mange anmærkninger.

Saml alle dine lån og få en lav rente, hvor dine årlige omkostninger i procent er væsentligt bedre. Ved et samlelån har du bedre overblik over din økonomi, end ved flere mindre lån ved forskellige låneudbydere.

For at sænke renten på dit samlelån (selvom du har mange betalingsanmærkninger og ubetalte regninger), som du skal ansøge om med det samlede lån ovenfor, skal du indsende din ansøgning ved hjælp af en kautionist, der har en fast indkomst på mere end 20.000 DKK pr. Måned.

Derefter har du en større chance for at få en markant lavere rente på dit prioritetslån, så du kan tilbagebetale dine dyre gæld og kredit så hurtigt som muligt.

Samle alle dine lån – sænk dine månedlige omkostninger!

At låne penge for at spare penge kan lyde vanvittigt ved første øjekast. Men at samle dine lån og kreditter ét sted, uanset om du har mange eller blot et par lån, er altid en god ide. Så godt, at et nyt privatlån med en lav rente kan spare dig for flere tusinde kroner hver måned.

Få det billigste samlelån ved at se hvilke lån du ønsker hos flere lånemæglere. Et samlelån kan være det rette for dig der ønsker at samle flere lå. Du ansøger om et samlelån ved at klikke på en af vores samarbejdspartnere. Nogle af dem kan samle gæld til et samlet lån ved at indhente flere tilbud. Spar penge når du ansøger om et samlelån, hvis du altså får et.

Saml dine lån – Forbedre din lånesituation

t have flere lån betyder flere forskellige renter, hvor nogle kan være unødvendigt høje, men også skjulte omkostninger som avis- og fakturagebyrer. Renterne på bil lån er i øjeblikket tilsyneladende lave, men de har ofte meget høje administrationsgebyrer på månedlig basis.

Desuden betyder at slippe af med små lån og kreditter også, at du forbedrer din kreditvurdering, hvilket betyder, at du vil få endnu bedre lånevilkår i fremtiden. Det gør du uden sikkerhed og får din gæld ét sted, så du får flere penge at leve for.

Lånfakta samarbejder med over 40 forskellige banker og långivere. Det er helt gratis at indsamle dine dyre lån, og du kan låne op til DKK 600.000. Pengene er på din konto indenfor få dage, og så kan du få et samlet lån.

Du kan komme ud af gæld hurtigere ved at tilbagebetale dyre lån og kreditter

Fordi du ikke behøver at betale høje renter og skjulte gebyrer, får du flere penge hver måned. Penge, som du kan bruge til at tilbagebetale dit nye samlelån, undertiden kaldet et blankt lån, og dermed blive gældfri meget tidligere, end hvis du ikke opkræver dine dyre lån.

Spild ikke din tid unødigt

At have et enkelt lån i stedet for flere lån og kreditter betyder, at du ikke behøver at få en postkasse fuld af fakturaer omkring den 25. i hver måned. Du undgår også at bruge den samme tid på at holde styr på konvolutter og betale regninger.

Hvis du også lægger afskrivningerne og rentebetalingen på direkte debitering via din internetbank, håndteres alt automatisk. Glat og let! Derudover er opkrævning af dine eksisterende lån et skridt i den rigtige retning, hvis du f.eks. leder efter Danmarks billigste billån .

Et rigtigt eksempel på et vellykket samlelån

I eksemplet, som er taget fra en rigtig kunde, havde den pågældende en eksisterende kredit gæld på DKK 30.000 og et eksisterende lån på DKK 125.000. Hun kontaktede en af vores partnere og spurgte, om vi kunne gøre noget ved den økonomiske situation.

Vi hjalp med at samle lånet og kreditten til et nyt samlelån med en meget bedre rente.

Som du kan se sænkede det nye lån renten med 2,72 procentpoint, hvilket igen reducerede de månedlige omkostninger med DKK 479, samtidig med at vores tilfredse kunde blev gældfri et år tidligere. Kunden sparer i alt DKK 12.411, som hun ellers ville have været nødt til at betale i renteomkostninger.

Vil du også samle alle lånene ét sted? Så find det bedste tilbud hvor du kan samle din gæld med lave renter og gebyrer til den laveste månedlige ydelse muligt. Det er altid en god idé indhente tilbud fra flere banker og få et overblik over samlede kreditomkostninger.

Hvordan får jeg en endnu lavere rente?

For at få en rigtig lav rente, når du har brug for at låne penge hurtigt , kræves en god kreditvurdering. Når en långiver beslutter, hvilken rentesats du vil blive tilbudt, overvejer de din kreditrisiko (type beskæftigelse, bolig, nuværende lån, betalingsanmærkninger og antal kreditrapporter) sammen med din betalingsevne (dine indtægter og udgifter).

Hvis du står i RKI vil dine kreditorer gøre således at du har en dårligere kreditscore og dermed ofte kun får tilbud lån med en høj pålydende rente.

Hvis du får en lønstigning, vil din betalingsevne være bedre, og hvis du går fra prøvetid til fast ansættelse, vil din kreditrisiko være lavere. I begge tilfælde kan det være en god ide at foretage en ny sammenligning, fordi dine forhold er forbedret.

Det er også værd at huske, at hvis du har optaget et større lån ved hjælp af en af vores partnere til at indsamle dine små lån, afdrag og kreditter, kan det være klogt at foretage en ny sammenligning efter et par måneder. Låne oplysninger opdateres månedligt, og derefter er dine gamle kreditter ikke længere synlige.

Færre lån fører ofte til en højere kreditvurdering. Det er muligt at få et samlelån trods dårlig kreditvurdering, men du skal opfylde en række andre krav for at blive godkendt til et sådan.

Saml lån og få både tid og penge til andre vigtige ting i livet

Har du flere mindre lån og kreditter? Flere mindre lån og kreditter kan være dyre i det lange løb, da det er almindeligt, at du betaler en højere rente på mindre lån, og du får flere fakturagebyrer. Men ved at konsolidere dine lån og kreditter i et enkelt lån kan du reducere dine månedlige omkostninger. Derudover behøver du ikke holde styr på flere forskellige meddelelser og fakturaer. 

Mindre private lån, også kaldet usikrede lån, og andre afdragskøb har generelt en kortere tilbagebetalingstid. Hvis du ønsker at få flere penge over hver måned, kan du reducere dine samlede månedlige omkostninger gennem et enkelt lån til en lav rente og en længere periode. 

Når du bruger vores service, får du flere forskellige lånemuligheder at overveje. Derefter kan du sammenligne og vælge den långiver, der giver dig de absolut laveste månedlige omkostninger. Med det nye lån, der kommer fra en enkelt långiver, kan du betale dine gamle lån og kreditter. 

Dette giver dig mulighed for at spare penge, forenkle din tilbagebetalings proces og få et bedre overblik over din personlige økonomi.

Alt hvad du skal gøre er at udfylde, hvor mange penge du vil låne, hvad din eksisterende gæld er i dag, og hvor længe du vil betale lånet. Vi hjælper dig med let og problemfrit at indsamle dine lån og kreditter online eller over telefonen. Kontakt os, så fortæller vi dig mere!

Ønsker du at øge chancen for, at et lån ydes? Tilføj en medansøger (kautionist)

At medtage en medansøger i din ansøgning forbedrer dine chancer for at få en god rente. Et lån med kautionist er altid en fordel, hvis man ikke har den stærkeste økonomi – eller tidligere har fået betalingsanmærkninger.

Lån sammen og få bedre lånevilkår. Medtag din partner eller dit familiemedlem i ansøgningen! Det er lettere at få en bedre rente, hvis du er to personer. Banker ser det som en sikkerhed, når der er to indkomster, der kan dele lånet.

Saml dine lån og sænk dine renteudgifter

Der er mange fordele ved et samlelån og kreditter ved at bruge en lånemægler som Lånfakta.dk .

Hos os tages kun en kreditrapport, når du indgiver en ansøgning, i stedet for at der tages en person for hver bank eller långiver, du kontakter. På denne måde opretholder du en god kreditvurdering, da flere kreditoplysninger kan føre til, at din kreditvurdering forværres, og det kan være sværere at få et samlelån ydet. 

Når du ansøger hos en lånemægler, udsætter du långivere og banker for konkurrence, hvilket skubber renten. Bankerne konkurrerer simpelthen for dig som kunde og prøver at præsentere et så godt tilbud som muligt. Alt du skal gøre er at vælge den mulighed, der passer dig bedst.

At samle flere dyre lån og kreditter i en forbedrer også din kreditvurdering. En god kreditvurdering øger dine chancer for et godt lån og giver dig mulighed for at sænke dine renteomkostninger yderligere. 

Lav en ansøgning i dag og se, hvor meget du kan reducere din renteudgift. Det er muligt at opnå en et samlelån med en fast rente, så renten ikke ændrer sig og du er sikret gennemsigtighed igennem hele lånets løbetid.

Du drager fordel af at samle dine lån

Du har chancen for at spare penge, tilbagebetale dine lån og kreditter hurtigere og spare tid, når du indsamler dine lån. Det kan være sjovt at løse dine lån og kreditter hurtigere. Hvis et mindre beløb går til unødvendige gebyrer og flere høje renter, kan du betale din samlede lånegæld hurtigere.

Et tip er at drage fordel af den forhandlingsmetode, der opstår, når du indhenter tilbud til dit samlelån. Banker og långivere mener, at det er godt at have et enkelt lån, hvilket kan resultere i en lavere rente. På samme måde kan et højere lånebeløb for et samlelån i stedet for flere små generere en lavere rente i alt i modsætning til den rentesats, du i gennemsnit betaler for de mindre lån.

Vidste du, at det er godt at genforhandle dit samlelån regelmæssigt? Vi anbefaler, at du prøver at genforhandle dine samlelån mindst en gang hver sjette måned, forudsat at din kreditvurdering er forbedret. 

En forbedret økonomisk situation kan være, at du har færre boligudgifter, at du har et fast job i længere tid eller måske har fået en lønstigning, eller at du har færre lån, end du havde, første gang du ansøgte om et lån.

Test og lav en sammenligning i dag og se, hvad vi kan gøre for dig!

Saml dine lån og kreditter

Se hvor mange penge du kan spare ved at få alle dine små lån indfriet til ét samlelån. Ved at samle dine lån får du en lavere månedlig ydelse end du betaler på dine eksisterende lån.

Få det bedste samlelån ved at ansøge flere steder og spar flest penge på at samle lån et sted.

Samling af lån og kreditter er ofte det første skridt i retning af at sikre en bedre økonomi. Det er en nem måde at tage kontrol over økonomien og få større handlefrihed for fremtiden. 

Jo mere gældsat du er, jo større er fordelen ved at akkumulere dyre lån, men du får betydelige fordele, selvom du kun har lille gæld. Det er altid godt at indsamle dine lån, hvis du vil forsøge at betale din gæld og blive gældfri.

Det kan være let eller svært at finde et tilbud, der giver dig mulighed for at opkræve alle lån, afhængigt af hvor organiseret din økonomi er. Find et billigt samlelån, eller et hurtig samlelån. Det vigtigste er at du får en sammenlægning af lån og dermed kun har ét lån.

Hvis du har høj gæld og måske endda en eller et par betalingsanmærkninger, kan det være svært. Det er dog næsten altid muligt at finde et lånetilbud til at se nærmere på. 

Men hvis du har betalingsanmærkninger eller en svag kredit score, kan de lån, du kan tilbydes, køre med rentesatser, der slet ikke gør dem egnede til sammenlægning af lån. Selvfølgelig bør du ikke samle dine lån, hvis det generelt fører til højere låneomkostninger.

Find et samlelån

Der er et par forskellige måder at få det billigste samlelån på for både at reducere renteomkostningerne og reducere antallet af faktiske betalinger, du skal foretage hver måned. 

De to, der er mest egnede er at bruge friværdi i en ejendom, som du ejer eller at optage et nyt privat samlelån. Vi skaffer dig hjælp til at samle gæld ét sted – på den måde får du de bedste forudsætninger for dit lån og en lavere månedlig ydelse.

Lån i huset

Hvis du ejer dit hjem eller ejer en ejendom af en anden type, er den bedste mulighed normalt at udnytte merværdien i ejendommen eller at bruge uudnyttet låneplads. 

Den mest almindelige måde at udnytte denne mulighed på er at hæve pantet med det samme beløb, som du har gæld ved at hæve en pantebreve. 

Hvis du ikke har et låneplads på grund af for eksempel bankernes krav til afskrivning eller ejendommens aktuelle værdi ikke tillader en forhøjelse af lånet, kan du vælge et andet alternativ.

Realkreditlån har ofte meget lave renter, og hvis du kan hæve dit pant for at opkræve dine lån, skal du gøre det. Det giver dig en lav rente og kan betyde meget store månedlige besparelser. At hæve pantet betyder ofte kun en lille stigning i din månedlige tilbagebetaling, men summen af ​​dine månedlige betalinger kan falde dramatisk. 

Dette skyldes, at de fleste realkreditlån er af en sådan størrelse, at den stigning, der opstår ved akkumulering af mindre lån og kreditter, ikke har særlig stor indflydelse på den månedlige betaling.

Lån med realkredit i pant

Hvis du har et hjem, der ikke har et belåningsgrad på mere end 85%, kan der være mulighed for at øge det eksisterende pant. (Udlånsrente er lånebeløbet / værdien af ​​boligen gange 100) Udvidelse af dit pant kan ske uanset om du i øjeblikket har et variabelt eller fast lån på det eksisterende lånebeløb. Dette gøres i banken, hvor det eksisterende lån er placeret.

Fordelen er, at realkreditlån giver markedets laveste rente, og at lånet kan tilbagebetales over en meget lang periode.

Ulempen ved denne rute er, at der kan opstå høje etableringsgebyrer (men det behøver det ikke), hvilket betyder, at pant ikke altid er rentable, hvis der skal lånes lavere beløb. Derudover kan amortisering kravet også aktiveres på lån, der ikke tidligere har haft et amortisering krav.

I tilfælde af at alternativet med udvidede realkreditlån findes, anbefales det at sammenligne prioritetslån med flere aktører og benytte lejligheden til at flytte hele pant, hvis der gives lavere renter i en anden bank.

Sænk renten med et samlelån

Hvis du ikke kan hæve dit pant, er den næstbedste mulighed et personligt lån. Disse lån kaldes også usikrede lån . 

Lånene har ingen sikkerhed og har normalt en højere rente end realkreditlån, men samtidig kører de normalt stadig til en lavere rente end hurtiglån , forbrugerkredit, kreditkortgæld og en række andre lån normalt gør. Dette gør dem til et godt valg, hvis du vil indsamle dine lån.

Både banker og andre finansielle institutioner tilbyder private lån. Banker tilbyder normalt kun usikrede lån til folk uden betalingsanmærkninger, men der er også virksomheder, der accepterer ansøgninger fra dem, der ansøger om betalingsanmærkninger. 

sænk renten med et samlelån

Du bliver dog sandsynligvis nødt til at betale en højere rente, hvis du har en betalingsanmærkning, end du skulle betale, hvis du ikke havde en bemærkning.

Du skal normalt have et fast job og en beskattet indkomst for at kunne ansøge om et privat lån. Hvor meget du skal tjene på årsbasis for at få et lån varierer fra firma til virksomhed. Det maksimale beløb, der kan lånes via personlige lån, varierer, men det ligger normalt mellem DKK 300.000 og 500.000.

Saml din lån med lån fra familien

For den sags skyld skal vi også nævne, at et alternativ er at tage et lån fra familien. Det kan dog kun anbefales, hvis du har et meget godt forhold til den person, du vælger at spørge. Undgå lån fra din familie og venner, hvis du ikke er 100% sikker på, at du kan tilbagebetale lånet. Selv hvis du er sikker på, at du kan betale lånet til tiden, bør du overveje at vælge en anden type lån. Lån kan have en meget negativ indvirkning på familieforhold.

Fordele ved at samle dine lån

Som tidligere nævnt er der en række fordele ved at optage lån. Mange af dem er åbenlyse, men flere af fordelene er ikke så indlysende ved første øjekast. Nogle af de vigtigste fordele ved at få et lån er:

 • Du kan reducere dine renteomkostninger ved at fjerne lån med høj rente.
 • Du reducerer antallet af fakturaer, du skal betale hver måned.
 • Du kan reducere dine månedlige udgifter ved at have et større lån med en længere periode at betale hver måned. Vi anbefaler, at du bruger dine besparelser til at foretage ekstra betalinger på dit lån og betale det hurtigere.
 • Du får færre kreditter, der er anført i din kredit rapport, hvilket gør det lettere at få lån og indgå andre aftaler i fremtiden.
 • Du tager et aktivt skridt mod at forbedre din økonomi, hvilket ofte kan føre til yderligere forbedringer.
 • Pres renterne – Lån på mindre beløb, kreditkort og overtræk har normalt en højere rente, end du kan få på et privat lån. Ved at optage et enkelt privat lån, der betaler disse lån og kreditter, kan renten virkelig presses.
 • Få en længere tilbagebetalingsperiode – Mindre lån har generelt en kortere tilbagebetalingsperiode, hvilket betyder, at du skal tilbagebetale et større beløb hver måned. Takket være det faktum, at større lån kan tilbagebetales over en længere periode, er det muligt at reducere det månedlige beløb, der skal betales hver måned.
 • Slip af med flere små omkostninger – Det er meget almindeligt, at lån og kreditter har ekstraomkostninger (faktura omkostninger). Således betaler du ikke kun renter, men også en fradragsberettiget for hver kredit, du har. For eksempel, hvis du har 5 kreditter, og hver kredit koster 29 DKK i betalingsgebyr, genereres der DKK 145 i omkostninger pr. måned helt unødigt.

Ved at samle lån kan du derfor både reducere renteomkostningerne, reducere den månedlige betaling og slippe af med unødvendige ekstra omkostninger.

Hvad er et samlelån?

Hvis du har flere forskellige lån og kreditter, er der en stor fordel ved at samle disse i et og samme lån.  Det kaldes “samling af lån” . Du optager således et større privatlån og kan med det for eksempel betale dyre afdrags løsninger, mindre private lån og brugt kredit på kreditkortet. Disse er alle former for lån med en højere rente og årlige omkostninger i procent end hvad et større samlelån kan tilbyde.

hvad er et samlelån

Få et samlelån, så du kan samle din gæld og du behøver fremover ikke flere tilbud fra flere banker, men skal kun fokusere på at betale dine nuværende lån ét sted. Få det lån som du ønsker og samle alle dine små lån.

Lav et samlelån ved at lån til indfrielse af gæld, sammenlæg lån fra flere steder og derfra behøver du kun at låne penge et sted fra. Det sænker dine samlede kreditomkostninger når du ansøger om et samlelån og bliver godkendt til at optage et lån. Der findes samlelån med høj godkendelse, men for at kunne få sådan et skal du opfylde en række kriterier og have en sund økonomi.

Ting at tænke over, inden du samler dine lån

 • Sammenlæg lån og kreditter – Det første trin er altid at kompilere alle de lån og kreditter, du har. Skriv ned, hvor meget af gælden der endnu ikke er betalt, rente og afskrivningsperiode. Ved at gøre det kan du lettere få et overblik over, hvor stort et samlelån du skal tage. Som regel bør du aldrig optage et større lån, end du har brug for.
 • Skal du vælge et privat lån eller pant? – Der er to muligheder for dig, der ønsker at opkræve dine lån og reducere dine låneomkostninger. Dette kan gøres ved at optage et privat lån til det nødvendige beløb eller ved at have et hjem, der kan pantsættes, og et pant kan således tegnes.
 • Effektiv rente og månedlig betaling – Som altid, når du sammenligner lån, er det den effektive rente og den månedlige betaling, du skal sammenligne.
 • Effektiv rente – Den effektive rente viser lånets “omkostninger” pr. År i procent. Hvis du vælger lånet med den laveste effektive rente, vil du presse omkostningerne mest.
 • Månedlig betaling – Selvom den effektive rentesats er lav, kan den månedlige betaling være høj. Det afhænger af lånebeløbet og tilbagebetalingsperioden. Vælg et lån med en månedlig betaling, som du kan håndtere. Mange banker ønsker at tiltrække med en lav månedlig betaling, men det betyder kun, at tilbagebetalingstiden er længere, og lånet bliver totalt dyrere i det lange løb.

Forbrugslån

Et forbrugs lån optages uden sikkerhed og er generelt lettere at få tildelt end et pant. Det er højst muligt at låne 500.000 DKK, selvom langt størstedelen kan klare sig med et betydeligt lavere lånebeløb for at betale dyrere låneformer.

Med et privat forbrugslån kan du vælge en afskrivningsperiode mellem 1 og 15 år afhængigt af lånebeløbet. Husk, at du hos de fleste långivere kan tilbagebetale lånet på forhånd uden at medføre ekstra omkostninger.

I tilfælde af personlige samlelån, der bedst passer til din økonomiske situation, anbefales det at sammenligne flere forskellige långivere og deres lånemuligheder. Dette kan gøres ved enten at indsende låneansøgningen til flere forskellige långivere eller ved at gå gennem en låne mægler. Vi udfører gratis lån sammenligning på forbrugslån her på siden.

Dine dyre lån kan være en pest at have hængende over hovedet. Ved at samle dine nuværende lån, kan du få et bedre overblik og spare penge i det lange løb ved at have ét samlet lån. Dine kreditorer får også sine penge og du får overblik over din økonomi.

Sammenlign banker, der samler lån

Der er flere punkter, der skelner mellem de banker, der tilbyder samlelån. De mest åbenlyse forskelle er:

Tillader betalingsanmærkninger

Uanset om du har en betalingsanmærkning eller ej, er der mulighed for at reducere låneomkostninger gennem et samlelån trods RKI lån. Hvis du har en betalingsanmærkning, kan du dog vælge mellem færre långivere. Du vil også være begrænset til lavere lånebeløb og modtage en højere rente.

Hvis du er registreret i RKI, anbefales det at kontrollere, hvornår den udløber. Umiddelbart efter at den ikke længere er aktiv, kan du tegne et nyt samlelån. Nu med en bank, der ikke tillader hvis du er registreret i RKI, har betalingsanmærkninger og dermed giver betydeligt lavere renter.

Lånebeløb og tilbagebetalingstid

Indsamling af lån kan betyde, at du optager et lån på nogle få tusinde kroner – eller flere hundrede tusinde. Nogle långivere giver kun lavere beløb, mens andre kun giver større beløb.

Afhængigt af beløbet tilbydes også forskellige tilbagebetalingsperioder. For et lån på DKK 300.000 kan det f.eks. Være muligt at opnå en afskrivningsperiode på 15 år, hvilket ikke er muligt, hvis lånet er DKK 5.000.

Private lån eller realkreditlån

Det mest almindelige er at optage et privat lån til opkrævning af lån og kreditter. Men det er også muligt at forlænge pantet, forudsat at du ejer dit hjem. Med et samlelån lav rente er der ikke behov for sikkerhed, mens hjemmet er sikkerhed for lånet på pantet.

Renter og gebyrer

Den vigtigste forskel (for långiveren) er rentesatsen og gebyrerne. Forskellen er meget stor, hvilket skyldes forskellige långivere, der målretter mod forskellige kundegrupper. Sammenlign altid de effektive rentesatser for flere forskellige långivere for klart at indstille dem mod hinanden.

Spørgsmål og svar

Hvor mange og hvor store lån kan jeg indsamle?

Det maksimale beløb, du kan indsamle fra os, er 600.000 DKK. Du kan således samle så mange lån og kreditter, som du vil, så længe beløbet ikke overstiger DKK 600.000.

Hvordan fungerer det ved opkrævning af lån?

Ved at indsamle flere gamle lån og kreditter kan du veksle dem til et nyt lån med en bedre rente. Du bager blot dine gamle lån sammen til et nyt lån. Det nye lån bruges derefter til at tilbagebetale den gamle gæld.

Er det kun lån og kreditter, jeg kan indsamle?

Niks! Vi hjælper dig med at indsamle alle typer lån, fra SMS-lån til private lån, billån, usikrede lån, renoveringslån, afdragskøb, kreditkortbetalinger og meget mere. Kontakt os, så fortæller vi dig mere.

Hvad er kravene for at indhente lånetilbud til samlelån hos Lånfakta?

Du skal være mindst 18 år gammel. Du skal have en månedlig indkomst på mindst DKK 10.000. Du må ikke have været registreret i RKI i de sidste seks måneder. Du skal være registreret i Danmark i mindst et år.