Nye Lån i 2020

Der er nye lån på vej til Danmark, hvilket er til stor fordel for dig, der står og skal bruge et nyt lån i 2020. Der er nemlig en skærpet konkurrencesituation på det danske lånemarked i øjeblikket, og det betyder, at der er bedre lånevilkår, end de har været i flere år. I det følgende kan du læse meget mere om de nye lån, der kommer i 2020 og blive klogere på alt det, du skal være særlig opmærksom på, hvis du ønsket at optage et nyt lån. 

Nye fordelagtige lån 

Det kommer flere og flere lånemuligheder på det danske marked, og det betyder, at du vil opleve, at der er en række fordelagtige nye lån i 2020. Fordi konkurrence er skærpet, bliver priser på nye lån i dk presset helt i bund, hvilket naturligvis kommer dig til gode. Der vil både komme helt nye låneudbydere til, mens større, kendte banker vil oprette underafdelinger, der tilbyder nye lån i Danmark og især nye lån på nettet.

Derudover vil også velkendte udbydere ganske enkelt tilbyde favorable, nye lån, der kan konkurrerer med de nye spillere på markedet. Dette vil ske inden for de fleste lånetyper, hvilket vil sige alt fra forbrugslån til kvik- og billån. Det skal dog nævnes, at det særligt er kvik- eller SMS lån, hvor de fordelagtige nye lån, vil kunne findes. 

Alt om nye lån i 2020
Vi gør alt for at samle de bedste nye lån i 2020 til dig!

Derfor kan det betale sig at tage de nye lån

Der er flere gode grunde til, at det kan betale sig at gå efter nogle af de nye lån, hvis du har brug for ekstra penge i 2020. Primært er der tale om lån, der tilbyder favorable tilbud som en del af låneaftalen. For eksempel er der flere nye låneudbydere, som giver afdragsfri lån i 30, 60 eller 90 dage. Du vil også opdage at mange, at de nye lån har billige renter eller lavere oprettelsesgebyrer. Er du på udkig er et nyt lån, kan det altså betale sig at holde øje med de nye lån online i løbet af 2020. 

Nye kvik- og SMS lån

Det er, som nævnt, primært inden for kviklån og SMS lån, at der kommer mange nye udbydere til i øjeblikket. Leder du efter et mindre lån, der kan dække forbrug, rejser eller en uforudset udgift, er disse nye lån de helt rigtige for dig. De nye kviklån har fortsat en utrolig hurtig ansøgningsproces, hvor du kan blive godkendt inden for få timer.

Traditionelt har der med kviklån været tale om små beløb, men i dag er det sådan, at mange nyere udbydere tilbyder forholdsvis store lånebeløb, som fortsat godkendes i løbet af få timer eller en enkelt dag. Når du optager store kviklån, er det dog særligt vigtigt at være opmærksom på, at der er tale om gode lånevilkår, der sikrer, at du ikke skal af med urimeligt store gebyrer for optage det store lån. 

Hvad er et SMS lån?

Ligesom det er tilfældet for kviklån, er mange af nye lån såkaldte SMS lån. I dag er flere og flere i tvivl om, hvad SMS lån egentlig betyder, fordi ordet stammer fra en tid, hvor du praktisk talt kunne tage et lån over SMS. I dag indikerer det dog primært, at der er tale om et lille lån med kort afbetalingstid og hurtig udbetaling. I nogle tilfælde kan det også hænde, at lånet kun kan tages via en mobil app, og derfor ikke kan tages fra computeren, som andre kviklån.

De små lån kan ofte tages på kun omkring 15 minutter fra du har sendt din ansøgning afsted. Samtidig stilles der lavere krav til ansøgeren end det er tilfældet ved mange andre lånetyper. Beløbene for et SMS lån ligger som regel på 4.000-5.000 kroner, og det er derfor primært lån, der benyttes til forbrug: Det kan være alt fra en ny mobiltelefon til et tv eller en sofa.

Mange SMS lån har høje totalomkostninger, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at du ikke ender med skyhøje gebyrer eller renter, når du stifter denne type lån. 

Nye gratis lån i 2020

Mange af de helt nye lån, der er på vej er såkaldte gratis lån, der giver dig mulighed for at låne penge uden omkostninger i en periode. Det skyldes, at konkurrencesituationen tvinger mange af de nye låneudbydere til at komme med disse typer tilbud for at sikre, at du vælger lige netop dem, når du skal stifte lån. Det kan derfor selvsagt være en fordel at kigge efter nye lån, der tilbyder en gratis periode, når du skal finde et helt nyt lån i dk. 

Hvad betyder det, at et lån er gratis?

Et gratis lån er sjældent helt gratis i realiteten. Det betyder i stedet, at du får en rentefri periode, der som regel varer i 30 dage. Når disse 30 dage hører op, vil du igen skulle betale den aftalte rente. Desuden kan du ikke altid se dig fri for at skulle betale diverse gebyrer i denne periode.

Lånet er dermed kun helt rentefrit, hvis det er et meget lille lån, du er i stand til at tilbagebetale inden for den aftalte periode. Denne lånetype er således særlig fordelagtige for dig, der er på udkig efter et helt lille lån – for eksempel et SMS-lån – der skal betales tilbage over få måneder.

Generelt er det dog særligt vigtigt fortsat at være opmærksom på, hvad lånets samlede omkostninger er. Selvom der er tale om et lån, der er afdragsfrit i en periode, er der ikke penge at spare, hvis lånet er dyrt resten af tiden. Husk derfor altid at tjekke lånets ÅOP, før du afgør, om det kan betale sig at vælge et af de nye lån med afdragsfri periode. 

Hvilke krav stilles der til dig, der ønsker låne i 2020?

Hvis du overvejet at optage nye lån i 2020, er det forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvilke krav der stilles. Der er dog en række helt basale regler, der gør sig gældende hos stort set alle selskaber og banker. Først og fremmest skal du være over 18 år, før du må låne. Denne aldersgrænse ligger dog en smule højere hos nogle låneudbydere, da det er deres sikkerhed for, at du har en nogenlunde stabil økonomi, når lånet stiftes.

Derudover skal du have et Nem ID, så der kan foretages et kredittjek, før du godkendes. For de fleste låneudbydere, er det også et krav, at du har fast adresse i Danmark. Desuden er det som udgangspunkt også et universelt krav, at du ikke er registreret i RKI, hvis du ønsker at optage et helt nyt lån.

Udover disse faste regler, er det forskellige fra låneudbyder til låneudbyder, om de har specifikke krav til din økonomi. Nogle har forholdsvis høje forventninger til din økonomiske situation og årlige indkomst, mens andre er mere lempelige i deres krav til privatøkonomien. De lempelige krav er primært gældende ved for eksempel meget små SMS-lån. Når låneudbyderne stiller krav til din økonomi eller indkomst, er det dog som regel for dit eget bedste, fordi de ikke er interesseret i, at du ender i en situation, hvor du er forhindret i at betale dit månedlige afdrag og få høje rykkergebyrer.

Dette skal du være opmærksom på med nye lån

Der er en række ting, du skal være særligt opmærksom på, når du optager nye lån. Det er som regel en god ide at tjekke, om der er tale om en helt ny udbyder, der ikke har megen erfaring i lånebranchen, før du indgår en aftale. Oftest vil mange af de nye udbydere dog hører til et hovedselskab, der er anerkendte på lånemarkedet, og du kan derfor føle dig sikker på, at du er i erfarne hænder, hvis dette er tilfældet.

Derudover skal du – som det altid er tilfældet, når du optager lån på nettet – være opmærksom på, om lånevilkårene er gode, før du takker ja til en aftale. Dette gør du ved at se på lånets ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i Procent, som er det eneste tal, der kan fortælle dig, hvad de samlede omkostninger for lånet er. Her bliver der altså taget højde for både renter og gebyrer.

Det er nemlig sådan, at både gamle som nye lån, kan fremstå billige, fordi renten er lav, men alligevel ende med at koste dig dyrt, fordi de er store administrationsgebyrer. Derfor er det altså altid vigtigt at kigge på ÅOP og ikke kun renten, når du skal stifte lån. 

Sådan sikrer du at afdrage nye lån til tiden

Når du har stiftet et helt nyt lån, er det afgørende at få afbetalt dit nye lån til tiden. Gør du ikke det, kan det nemlig ende med at koste dig slemme gebyrer. Derfor er det afgørende, at du tilmelder den månedlige betaling til betalingsservice om muligt.

Dermed er du sikker på ikke at glemme en afbetaling. Har du en presset økonomi, der gør det svært at afbetale til tiden. Derfor er det vigtigt at få lagt et gennemgående budget, hvor du øremærker penge til forskellige udgifter. Så sikrer du, at det nødvendige beløb frigives til afbetaling hver eneste måned.

Hvor finder jeg mit nye lån?

Svaret er enkelt. Du finder dit nye lån lige her hos Lånfakta. Vi har samlet den bedste oversigt over alle de muligheder, som findes på nettet. Find dit nye lån online, ved at bruge vores værktøjer, artikler og gode råd om at lån penge de rette steder.

Er det nemt at optage et nyt lån?

Det er ikke just nemt at optage et nyt lån. Man skal ansøge og godkendes, før man får udbetalt pengene. Der er ikke nogen nem vej til et lån og vi sikrer at du ikke roder dig ud i en gældsspiral, som kan være svær at komme ud af igen.