Lån trods RKI med kautionist 2022

Her kan du ansøge om lån trods RKI, eller nye SMS lån trods RKI. Herunder finder du en liste som tilbyder lån, selvom du er registreret i RKI. Det kræver dog at du har en kautionist. I de fleste tilfælde, men ikke altid. Står du i stedet med en masse små lån, som du vil have samlet til et?

Bedste lån med kautionist

Det er ikke altid muligt at få et lån trods RKI uden kautionist. Dog kan man altid ansøge, men der foretages en individuel kreditvurdering af dig som person.

Michelle P.

Lån trods RKI med kautionist 2022

I 2022 har du altid mulighed for at finde en låneudbyder, der godt vil tilbyde dig et lån, hvis du altså kan stille med en kautionist. En kautionist er en person, som kautionerer for dig – altså stiller sikkerhed for at vedkommende kan betale på dine vegne, hvis du ikke selv kan.

Stort set de fleste af de låneudbydere vi sammenligner på vores side, kan tilbyde lån trods RKI med kautionist. Derfor er det bare at vælge det lån, som passer dig bedst. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på lånet og renten.

Søger du i stedet et lån, hvor du ikke behøver stille en kautionist? Se mere herunder om hvordan det kan lade sig gøre.

Lån trods RKI uden kautionist 2022

Mange tror at der findes en vej ud til at låne en masse penge uden en kautionist. Det gør der altså ikke og man skal passe på med disse tanker. Selvom et uforpligtende lån til at have lidt ekstra økonomisk overskud virker som en god ide – så er det ikke det.

Der findes ikke noget der hedder uforpligtende i låneverdenen. Et lån skal altid betales tilbage! Husk det. Med renter. Hvis du ikke betaler dine afdrag og dine renter, kommer der bøder oveni og lånet bliver meget dyrere.

Et lån på 10.000kr der ikke tilbagebetales i god tid, kan faktisk ende med at koste helt op til 60.000 kr i alt. Det giver ikke rigtigt mening vel? At gældssætte sig selv for 60.000 kr fordi man skulle bruge 10.000 kroner på en ferie eller noget andet?

Husk derfor – der findes ingen let løsning for at få et låne penge trods RKI uden en kautionist. Der skal altid være nogen der kan hjælpe dig med at betale pengene tilbage, så du er sikker på ikke at ende i långivernes dyre gældsspiral.

Kan man få et lån trods rki uden kautionist alligevel?

Lånudbydere som tilbyder lån til personer som er registreret i RKI, anvender ofte en anden metode til at vurdere kreditværdigheden hos låneansøgeren. Oftest er det en anden form for kreditoplysningsvirksomhed, som tager sig af kontrollen og vurderingen af muligheden for at udbyder får pengene retur.

I mange tilfælde er det Bisnode eller Creditsafe som anvendes. Når en långudbyder foretager en kreditoplysning hos et af disse selskaber, oplyses kreditværdigheden hos andre selskaber ikke. Derfor foretager de en individuel vurdering af din mulighed for at betale lånet tilbage.

I toppen af denne side finder du en oversigt over lånudbydere, som tilbyder SMS lån trods RKI. Listen viser selskabernes betingelser og vilkår, så som om du kan låne penge med weekend udbetaling, eller om de tilbyder lån med aftenudbetaling, lån trods betalingsanmærkning og en masse anden nødvendig information.

Lån penge trods RKI

Du bør ikke låne hvis du står i RKI, men ønsker du at se en liste over vores samrbejdspartnere kan du klikke her

En vigtig ting du skal huske

Man skal altid huske at et lån skal betales tilbage. Ved misset betaling risikerer man at få betalingsanmærkning. I vores liste over lån, kan du blandt andet finde højrentekreditter (Lån med en effektiv rente på over 30%), hvilket indebærer at man også skal betale en rente på lånet. Renten er en obligatorisk omkostning for at få lov til at låne penge.

For mere information og rådgivning omkring lån, kontakt din lokale kommune og anmod om hjælp til budget- og skyldnerrådgivning. Husk kun at optage et lån, hvis du har råd til at betale det tilbage.

Michelle P.

Hvad er et lån trods RKI registrering?

De fleste af os har på et tidspunkt oplevet, at pengene på kontoen er begyndt at løbe ud, og mange vælger at løse problemet ved at ansøge om et SMS-lån. Det er dog en dårlig ide at gældsætte sig dyrere og man oplever at komme ned i en gældsspiral, som kan være svær at slippe af med.

Det man kunne gøre, hvis man står i RKI – er at se om man kan få et samlelån trods RKI registrering, så man får samlet sine dyre lån og skaber overblik over økonomien. Det er dog svært at blive godkendt, når man er registreret.

I dag er det ingen kunst at få et hurtigt lån – for så vidt man ikke har lav kreditværdighed eller betalingsanmærkninger. Så er det især vigtigt at låne på en sådan måde, at din kreditvurdering ikke påvirkes negativt.

Hvad er RKI?

RKI (Ribers Kredit Information) er et Dansk register over dårlige betalere, som ejes af Experian.

Står du i RKI og vil have flere oplysninger om hvordan du kommer ud – læs mere her!

RKI anvendes af både større banker og andre lån- og kreditleverandører. Experian er et seriøst firma, men noget der for mange kunder kan betyde et problem.

RKI gemmer oplysninger om kreditrapporter. Det betyder, at du der vælger at ansøge om lån der bruger RKI, kan forvente at andre banker og långivere også vil kunne se din ansøgning. Jo flere kreditrapporter registreres, jo værre bliver din kreditvurdering.

Begrundelsen er, at en forbruger, der ofte har behov for lån, ikke har den økonomiske evne til at leve på hans eller hendes indkomst, og derfor anses personen for at have en ringere evne til at tilbagebetale en kredit.

De, der ønsker at låne penge på trods af en lav kreditvurdering eller tidligere betalingsanmodninger, bør derfor låne penge fra långivere ved hjælp af mere diskret kreditrapporteringsbureauer.

Er SMS lån trods RKI altid en god ide?

Hvorvidt et sms lån trods RKI registrering er en god ide eller afhænger af flere aspekter. Som nævnt er det en god mulighed, fordi din låneansøgning forbliver anonyme og derfor ikke påvirker din kreditvurdering. Af denne grund er SMS-lån trods RKI og kontanthjælp en god mulighed for alle forbrugere, men især for dem med lavere kreditvurderinger. For eksempel, hvis du havde brug for et lille gældsfinansieringslån, kunne et lån uden RKI registrering være svaret.

På den anden side kan denne type lån påvirke flere mennesker til at ansøge om forskellige kreditter, og det er sjældent noget positivt. Ligesom vi kan se på tv-programmet Luksusfælden, starter mange med et lån og ender i en gældssituation, som de finder svært at komme ud af.

FAQ: Spørgsmål og svar til lån trods RKI

Herunder kan du finde nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar til at låne penge trods RKI og kontanthjælp. Vi forsøger at afdækker de spørgsmål som du måtte have eller tvivl i forhold til at låne penge, hvis du er registreret i RKI.

👍 Hvilke lånudbydere låner penge ud trods RKI?

Hos Lånfakta.dk finder du alle lånudbydere, som tilbådere låntagere muligheden at ansøge og optage et lån trods en RKI registrering. Der findes i dag mange udbydere og vi sammenligner de fleste for at give dig overblik til at træffe det rette valg.

👍 Hvad er fordelen med at låne penge trods RKI?

Fordelen med at låne penge uden RKI, er at du kan ansøge og blive godkendt til et lån, på trods af at du har en betalingsanmærkning. Vær dog opmærksom på at omkostningerne oftere er højere, da risikoen er højere for lånudbyder til at få pengene tilbage.

👍 Hvorfor skal man ikke altid ansøge om et lån, når man er registreret i RKI?

Det er ikke altid at der findes mulighed for at få et lån, når man er registreret i RKI. At låne penge trods RKI, kan være en udfordring og en beslutning, som altid bør overvejes nøje.