Kviklån

Her hos Lånfakta kan du nemt for et enkelt og overskueligt billede over, hvor du kan lån penge. Alle kviklån som findes på det danske marked, finder du her. Vi tester alle kviklån, både kviklån uden NemID og kviklån trods RKI.

kviklån og hurtiglån på LånFakta
Find dit kviklån med LånFakta og få styr på økonomien igen!

Kviklån har mange udtryk i daglig tale. De kaldes kvik lån, hurtiglån, nemlån, og meget mere. Vi har gjort det overskueligt at finde det rette lån, så du kan træffe det rigtige valg.

Lån penge hurtigt og enkelt via LånFakta. Vi sammenligner og lægger nye lån op, så du altid kan holde dig opdateret her. Information og fakta omkring de lån vi sammenligner, findes tilgængeligt her døgnet rundt alle dage, 24/7.

Vidste du at?
Kviklån er en højomkostningskredit og er en af de dyreste måder at optage et lån på. Tænkt dig derfor godt om, inden du optager et lån.

Alle kviklån udbydere er registreret via Finanstilsynet

For at vi kan sammenligne og informere jer om et kviklån, kræves det at lånudbyderen er registreret hos Finanstilsynet og opfylder alle Danske regler for udlån.

Kviklånet udbetales direkte til din konto – oftest samme dag. Du kan låne penge via kvik trods RKI, eller få et kviklån uden kreditvurdering. Dog skal du være opmærksom på at den type lån ofte har højere renter.

Pengene udbetales oftes hurtigere til din konto, hvis du anvender NemID til at ansøge om lånet og ikke tidligere har anmærkninger eller andet der kan hindre en godkendelse.

Nemt overblik med med en kviklån oversigt

LånFakta har opstillet alle lån med i en kviklån oversigt, så så du kan vælge det helt rigtige lån, som passer til dine behov.

Vores oversigt indeholder lånudbydere som tilbyder kviklån uden sikkerhed, hvor RKI er ingen hindring, kvikling med udbetaling med det samme, eller hvis du søger et kviklån 19 år i alder. Mange spørger om der findes et gratis kviklån, eller et “kviklån gratis”, som det ofte kaldes.

Der er ingen lån der er gratis, men der findes nogle med lave renter. Husk altid at sammenligne de årlige omkostninger, samt renten og det totale tilbagebetalingsbeløb for lånet.

Hurtiglån kan hjælpe i en uforudset situation

Det er let at sidde hjemme og dømme andre for hvordan de har passet på deres økonomi, eller passer på den. Man opfordres til at spare og ikke sløse sine penge, samt arbejde hårdt for at brødføde sig selv og sin familie.

Nu er det ikke altid sådan at livet udarter sig. En gang imellem løber man ind i uforudsete hændelser. Noget som man måske ikke klarer økonomisk, som man måske har brug for en hjælpende hånd med. Det kan være at man kommer dertil, hvor man må oansøge om et hurtiglån.

Derfor har vi lavet LånFakta – så du kan træffe det helt rette valg!

Det er op hver enkelt person at vurdere om man behøver optage et lån og hvor meget man kan klare sig for. Hvis du har brug for økonomisk assistance, eller din egen økonomi føles uoverskuelig, kan det være en fordel at få hjælp til at lægge et ordenligt budget. Få hjælp til budget før du optager unødvendige kviklån.

Kviklån er en kortsigtet løsning

Du vil lån penge, op til 100.000 kr. og ved at lånet skal betales tilbage indenfor forholdsvis kort tid. Det gælder ofte et par måneder eller indenfor et års tid.

Du behøver ikke trækkes ind i årslange amorteringer, som er et irritationsmoment hver måned. Lån nogle tusinde kroner, betal dem tilbage på et par måneder og kom tilbage ind i den normale økonomiske rutine igen.

Ulempen? Jo, omkostningerne og renten er ganske enkelt højere. Meget højere end et lån som deles ud på flere år. Men det må enhver person jo afgøre med sig selv. Det kan være at det ikke er muligt at låne penge andre steder, så et hurtigt kviklån 2019 kan være den nemmeste løsning.

⏱Er et kviklån det rigtige at gøre når penge ikke rækker?

Et kviklån er ikke altid det rette at gøre for enhver. Husk at kviklån skal betales tilbage, og du kan ende i en spiral, hvis du ikke kan betale pengene tilbage.

⏱LånFakta kan hjælpe med overblikket

Vi hjælper med at finde det helt rigtige kviklån, hvis du har behov for et. Vi opstiller alle lånudbydere med et eksempel, så du kan se hvor meget det koster at låne penge.