Gratis lån

Står du og mangler penge lige nu og her, kan det være en rigtig god ide at låne det, som du har brug for i stedet for at gå i minus på lønkontoen. Der kan være mange gode grunde til at tage et lån, og det bliver kun nemmere og mere simpelt at få penge mellem hænderne hurtigt.

Det kan dog være svært at få overblik over, hvor og hvordan man kan find gratis lån online, og derfor får du i denne artikel en guide til, hvordan du på nemmeste vis kan få et gratis lån med hurtig udbetaling online.

Med Vivus kan du få første lån gratis hvis du betaler tilbage indenfor 30 dage:

Hvad er gratis lån?

Det kan lyde sært, at du har adgang til gratis lånemuligheder, da firmaerne, som står bag de forskellige brands af låneinstitutioner, jo også skal tjene penge. Man skal dog huske, at selve lånebranchen tjener flere milliarder om året på årsbasis i Danmark, og dermed er det blevet en mulighed for mange af de forskellige låneudbydere at sørge for nye gratis lån i 2020. 

Førstegangslånere

Når låneudbydere vælger at lave en løsning med et gratis lån, er det ved at gøre det gennem førstegangslånere. Det er altså kunder, som ikke har lånt penge gennem udbyderen før. Dette er for at trække nye lånere til med et lukrativt tilbud om, at man kan låne helt op til 3.000 kroner, og man skal kun betale 3.000 kroner tilbage.

Når du vælger et gratis lån, er det en god ide at vælge det til omkring højtiderne, hvor de fleste har et generelt større forbrug en ellers. Dette kan for eksempel være op til jul, hvor der er mange julegaver, som skal indkøbes, eller det kan være op til sommerferien i juni eller juli, hvor mange vælger en rejse til sydens sol, og hvor der måske er behov for ekstra penge.

Lånekriterier

Der er ikke mange kriterier for at få adgang til et gratis lån i 30 dage. Det første kriterium er, at du er fyldt 18 år, og at du er myndig. Der er dog i nogle tilfælde aldersbegrænsninger, når det kommer til lånesummen. For eksempel kan du kun låne 2.000 kroner, når du er mellem 20 og 22 år hos Vivus. Dette gør, at du kan underskrive en lånekontrakt og hæfte for gælden efterfølgende.

Det næste kriterium er, at du skal have en fast bopæl i Danmark. Du må altså ikke være bosat i udlandet og låne penge fra danske låneinstitutioner. Det tredje kriterium er, at du har en større fast indtægt hvert år, så du og låneinsitutionen er sikker på at få betalt gælden efterfølgende.

Det fjerde kriterium er, at du ikke står i RKI, da dette gør dig uegnet til at låne flere penge på grund af ubetalt gæld. Det sidste og det vigtigste kriterium i forhold til at tage et gratis lån er, at du ikke har lånt ved låneinstituionen før, da et gratis lån med hurtig udbetaling online er for førstegangs lånere og ikke kunder, som allerede har taget lån i firmaet før.

Find gratis lån online

Du kan finde mange forskellige tilbud omkring gratis lån online. Der er et stort marked, hvor der er et hav af låneudbydere, og det kan derfor hurtigt være forvirrende at finde den udbyder, som passer bedst til dig, som leder efter et gratis lån. Du kan finde mange forskellige typer af gratis lån online på sammenligningssider, som for eksempel på cibank.dk, hvor du kan sammenligne de mange forskellige typer af gratis lån, for  at finde det, som passer til dine behov.

Gratis lån og udbetaling

Når du har fundet et lån med gratis straksudbetaling, så går der ikke længe før du har pengene på din konto. Dette er nemlig en af de mange fordele ved et gratis lån online. 

Fordele ved gratis lån

Når du vælger et gratis lån online, så vælger du et lån, som er skabt til den hurtige og materielle hverdag, som vi alle er en del af. Du kan nemlig låne pengene fra din smartphone via forskellige typer af apps, så du ikke behøver at sætte tid af til en samtale med din bank om et større forbrugslån eller en kassekredit.

Hele processen med at få et online gratis lån er altså nem og enkel, og det kan gøre i løbet af en enkelt arbejdsdag, så du ikke behøver at vente. Dette er specielt godt i tilfælde af ulykker, skulle din vaskemaskine gå i stykker, eller hvis computeren ikke længere vil fungere. 

Disse tilbyder gratis lån

Med de mange forskellige udbydere kan det være svært at finde den helt rigtige. Der er dog nogle udbydere, som er mere benyttet end andre, når det kommer til at give de bedste gratis lån til førstegangslånere. Vivus, Lendon.dk og Nordisk Lån danner sammen med en håndfuld andre firmaer en kerne af de mest brugte låneudbydere på det danske marked. 

Disse forskellige typer af låneudbydere er alle baseret på næsten den samme basisform. Du kan som kunde låne op til 3.000 kroner, hvor du så har 30 dage, hvor du hverken betaler renter eller gebyrer på dit lån. Du skal altså udelukkende betale de 3.000 kroner tilbage, som du lånte i første omgang. Det er dog vigtigt, at du læser din lånekontrakt grundigt igennem, inden du skriver under.

Dette er for at undgå, at du får ubehagelige overraskelser i form af tårnhøje gebyrer, skulle du ikke kunne betale, når de 30 dage er gået. Du får altså et lån, hvor der er 0 % i rente og 0 % i ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent. 

Afdragsfri løsning

En anden metode som låneudbydere kan benytte sig af for at skabe et gratis lån er ved at lave et lån, hvor du frit kan vælge afdragsfrie måneder i løbet af din låneperioder, hvor du ikke behøver at tilbagebetale på din gæld. Det vil altså sige, at du kan vælge ikke at betale i juni og december, hvor du skal bruge penge på andre ting. Dette er en måde at lave et mere lukrativt lån for nye kunder, og det er langt billigere, end det ville være med et almindeligt lån.