Billig lån 2021

Lad os bare være ærlige – der findes ingen billige lån og hvis du tror der gør det, så tager du fejl. Alle lån koster penge og ingen af dem er særligt billige. Men, dog findes der lån som er billiger end andre.

Når man skal finde det billigste lån skal man altid kigge på ÅOP. Der betyder Årlige Omkostninger i Procent og er et af de referencepunkter, hvor ved man kan sammenligne hvad er et lån i virkeligheden koster.

Kan man få et billig lån trods RKI?

Desværre ( eller heldigvis) for mange danskerer, er der ikke et hav af låneudbydere, som tilbyder lån til mennesker der står i RKI. Det menes kun er Lendo, som overhovedet gider tage dem kreditvurdering. Det kan være svært at få et lån hvis man står i RKI. Dog kan man altid søge om et lån med kautionist trods RKI, hvor man vil have væsenligt højere chance.

Billige lån uden sikkerhed

Hvis man ikke har noget sikkerhed at stille overfor sin bank eller låneudbyder er de meget tilbageholdende overfor hvor mange penge du skal låne. Er det blot et mikrolån eller kviklån, så bør det ikke være nogen udfordring.

Søger du derimod et billig lån på nettet til for eksempel en ny hest, så kan det være de skal have noget sikkerhed. Da en hest kan koste alt mellem 10.000 kroner til 300.000 kroner.

Hvorfor leder man efter et billigt lån

Der kan være mange grunde til, at man kan have brug for et lån. Der kan være en familieforøgelse på vej, eller måske har du brug for penge til en ny vaskemaskine eller den smarte computer, som du altid har ønsket dig. Som sagt, kan der være mange gode til, at du gerne vil finde billige lån med hurtig udbetaling. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle sortere gennem de mange forskellige typer af lån, og hvilke der er de billigste lån. Derfor får du i denne artikel en guide til, hvordan du kan finde de billigste lånemuligheder til glæde for dig og din familie. 

Når du leder efter billige lån

Når du skal finde ud af, hvor du kan finde de billigste lånemuligheder, kan det være en god ide at tænke på den klassiske lånemetode. Når du skal låne penge, kan du gå til din bank. De mest gængse kan for eksempel være Nordea, Danske Bank, Sydbank eller Jyske Bank. Disse kan låne dig penge til større ting, såsom et huslån eller et billån, hvor dine renter kan ligge fast eller fleksibel alt i forhold til, hvad du som kunde er mest tilpas med. Disse kan også give dig en kassekredit, skulle det være nødvendigt i forhold til dit budget.

Denne måde at finde lån på er den større og mere omfatsrige mulighed, som du har. Inden du skriver under på en lånekontrakt, er det dog en god ide at holde øje med, om du ahr andre muligheder. 

Du kan finde de billigste lån hos Lånfakta.dk

Familie og venner

Når du leder efter lån, kan det være en god ide at tage et kig på alternativer. Det kan måske være en mulighed at søge efter et lån hos din familie eller dine venner. Vælger du denne løsning, er det vigtigt, at begge parter søger for en låneaftale, så der er klare retningslinjer. Det er dog ikke lovpåkrævet, at dem du låner penge ved privat skal pålægge renter, og dine forældre, dine venner eller andre kan altså derfor låne dig penge, uden at du behøver at skulle betale renter. 

Find billige lån

Når du skal finde et billigt lån, og du ikke vil gå igennem din egen bank, eller du ikke har lyst til at låne penge af familie eller venner, kan det være en god ide at kigge billige lån andre steder. Efterhånden er der kommet mange forskellige måde, hvorpå du kan tage et kviklån. Der findes mange oversigter over billig lån i Danmark, men det vigtigste i denne process er at huske at sammenligne lånene, inden du skriver under på en låneaftale.

Sådan sikrer du dig, at du ikke får et dårligt billigt lån, og at renterne efterfølgende ikke er overvældende for dit budget.

Online billige lån

Når du skal finde de billigste lån med hurtig udbetaling, skal du gå på nettet. Her kan du finde hurtige kviklån, hvor du nemt og enkelt kan låne penge til de ting, som du mangler i din hverdag. Når du går på nettet er der forskellige ting, som du skal lægge mærke til, inden du benytter af et af de mange tilbud på billige lån. 

ÅOP (Årlige omkostninger i procent)

Når du vælger at finde et billigt lån online, skal du huske at læse din kontrakt godt igennem. Når du gør dette, vil du støde ind i bogstaverne ÅOP. Dette står for Årlig Omkostninger i Procent. Det er dette, som viser dig, hvordan dit lån egentlig kommer til at se ud i dit budget efterfølgende, da det viser dig, hvad du skal give med både renter og gebyrer.

Det er altså de samlede omkostninger ved dit lån, og det er ved at kigge godt og grundigt på dette, at du kan sammenligne de forskellige lånemuligheder, som du har. Dette gør, at du ikke får en ubehagelig overraskelse, efter du har taget lånet, og du kan med ro i sindet vide, at lånet ikke vil være på stor bekostning af din fremtidige økonomi. 

Stiftelsesgebyr

Når du skal låne penge, vil der være et stiftelsesgebyr. Dette er penge, som du betaler for at få lov til at låne penge i første omgang. Jo flere penge du vil låne, jo flere penge skal du lægge ud. Det er meget forskelligt fra lån til lån, hvor meget du skal betale, og det være lige fra mellem et par hundrede kroner og helt op til flere tusinde kroner. Det er altså ikke ligegyldigt, hvor meget du kommer til at skulle betale for din billige hurtigt lån og det er derfor en god ide at sammenligne de forskellige stiftelsesgebyrer.

Tilbud på de billigste lån

Du kan sagtens finde billige online lån, og du har mange muligheder at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge at låne penge hos steder som LånLet eller BedreKredit, hvor du penge næste uanset beløb. Når du låner penge ved denne type af låneinstitution, kan du få mange fordele. Det er hurtigt og nemt at få adgang til billige lån hurtigt, hvor du uden anstrengelser kan låne helt op til for eksempel 100.000 kroner. Denne type af lån, kalder man et forbrugslån, og det er den type af billige lån, som du nemt kan benytte dig af, skulle din vaskemaskine stoppe med at virke, eller skulle du have brug for en ny trampolin til haven til børnene. Uanset dine behov, kan du finde billige lån online, hvor låne steder som Lånio, Cashper eller FerratumMoney, står klar til at hjælpe dig med dine økonomiske vanskeligheder.

Afdrag og løbetid

Husk på, at når du vælger et billigt online lån, så er det en god ide at holde øje med, hvor du skal betale i afdrag, og hvor lang løbetid du har på dit lån. Dette er en del af, hvor meget du skal sætte af til at tilbagebetale dit lån senere hen. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i din lånekontrakt, så du er helt klar over, hvordan dit lån er skruet sammen.