Lån penge i år 2022

Vi har samlet de bedste steder til at du kan låne penge. Sammenlign låneudbyderne og få hurtigt overblik over dine muligheder her.

Låne penge er altid en dårlig ide. At skylde andre penge, er aldrig sjovt. Man går altid rundt med en følelse af at man mangler af få styr på en del af sit liv. Derfor kan det være en god ide at samle sine lån hos en enkelt udbyder, eller simpelthen lave en afdragsordning med den person man skylder penge

Et andet alternativ er at få samlet sine små lån til en samlet pakke og derved kun skylde en enkelt låneudbyder penge, så man har sine renter og afdrag samlet et enkelt sted.

Hos Lånfakta.dk kan vi hjælpe dig med at samle dine lån, eller låne penge fra et enkelt sikkert sted, så du kan betale alle dine skyldnere af og dermed slippe for den dårlige samvittighed og få ro i maven og sove godt om natten.

Lån penge billigt

Der findes ingen måde at låne penge billigt på. Vivus kører dog alt trods et tilbud om at du kan låne op til 3.000 kroner i 30 dage uden at skulle betale renter tilbage. Dette kan man kun gøre én enkelt gang og du vil stå i et kreditorregister (ikke båre året ud) i året ud, en også stå der året efter. Det betyder at skal du i banken for at låne penge billigt, eller så billigt som man muligvis kan, så bliver du vurderet på baggrund af at du har taget et kviklån året før.

Selvom lånet bare var til en hurtig afbetaling af noget andet eller julegaver til kæreste og familie så vil dit kreditregister stadig indeholde data om, at du har lånt penge via et kviklån selskab. Det kan komme til at betyde meget for din fremtidige planer om at købe en lejlighed med din kæreste, eller få omlagt dit andelsbolig lån. Så tænk dig godt om inden du begynder at tænkte tanken om at der findes billige lån.

Kan man låne penge billigt?

Lån penge til lav rente

Findes der lån til lave renter? Ja det gør der, men ofte kommer de som boliglån eller forbrugslån med stor sikkerhed. Lån penge til lav rente er svært at finde, hvis man søger via online selskaber. Du skal hvert fald være meget omhyggelig med at nærlæse ÅOP og kigge nøje på de låneeksempler der forevises ved hver låneudbyder.

Lån penge trods RKI

Tænker du at låne penge trods RKI? Så skal du i virkeligheden overveje dine situation. Er det i virkeligheden nødvendigt at låne penge? Når du allerede står i RKI betyder det at du har haft en negativ historik omkring dine låne og lånemuligheder

Lån penge uden kreditvurdering og sikkerhed

Det er svært at låne penge uden sikkerhed og med en dårlig kreditvurdering, så har man endnu værre chancer. Derfor skal du tænke dig rigtigt godt om inden du låner penge til at betale af på enten andre lån, julegaver, eller noget helt tredje.

At låne penge hurtigt betyder, at låntagerne får mulighed for at søge om et lån og få det betalt til kontoen med meget hurtig hastighed. 

Hvis du har brug for et nødlån, kan du hurtigt tage en fremragende løsning. Långivere, der tilbyder hurtige lån, er långivere, der tilbyder lån med direkte betalinger. 

Det betyder, at du som låntager får lånet indsat direkte på din konto og dermed låner penge med øjeblikkelig virkning.

Man må aldrig glemme, at lån skal tilbagebetales. I tilfælde af manglende betaling risikerer du at få betalingsanmerkninger. Nedenstående liste inkluderer høje omkostningskreditter (dette er lån med effektive renter over 29,75%), hvilket betyder, at du skal betale en rente på lånet.

Rentesatsen er en obligatorisk omkostning til at låne penge generelt. For mere information og hjælp til lån, høje omkostningskreditter og renter, bedes du kontakte budget- og gældsrådgivning i din lokale kommune. 

Lån kun, hvis du har råd til lånet og renten, der følger med det.

Sammenlign alle långivere

På listen i toppen af siden finder du de låneudbydere, der tilbyder lån. Listen viser oplysninger om de krav, hvert kreditfirma har betingelserne de tilbyder og meget mere. 

Her er, hvordan du hurtigt kan gennemgå betingelserne for hvert kreditfirma. Klik på “Info” for at læse mere om kreditfirmaets vilkår og betingelser.

Krav til at låne penge hurtigt

Takket være moderne teknologi er det meget let at låne penge i dag. Du behøver ikke at gå til nogen bank eller tale med en bankforbindelse for at være i stand til at indgive ansøgningen, og du har sjældent brug for yderligere dialog om lånet. 

For at ansøge om et lån har du brug for adgang til Internettet og kan derefter vælge mellem et antal aktører. 

Det er hovedsageligt muligt at vælge en tilbagebetalingstid for dem, der ansøger om et privat lån, og for sms-lån, er tilbagebetalingsperioden normalt fast.

Lad os sige, at du nu har fundet en långiver, som du er interesseret i. Før du ansøger om et lån, skal du sørge for, at du opfylder långiverens krav. Disse kan variere, men oftest gælder følgende punkter.

  • Vær mindst 18 år gammel.
  • Være registreret i Danmark.
  • Bestå et kredittjek med gode resultater (betalingsanvisninger kan undertiden afvikles).
  • Have en Dansk bankkonto.
  • Få et mobilabonnement registreret i dit navn med et Dansk telefonnummer.

Oftest har långivere normalt en aldersgrænse på 18 år på de lån, de tilbyder, men aldersgrænsen kan imidlertid også nå 20, 21 eller nogle gange endda 25 år, så det er godt at kontrollere dette, når du ansøger om lånet.

Nedenfor hjælper vi dig med at sammenligne lån for at gøre det så let som muligt for dig. Sammenlign blot ved blot at trække i skyderen, og vælg det beløb, du leder efter. 

Derefter kan du vælge dine præferencer ved hjælp af filtre og klikke på “Mere info” for at læse mere om kreditfirmaet eller “Anvend” for hurtigt at ansøge om et nyt lån.

Hvor mange penge kan du låne?

Et meget almindeligt spørgsmål er, hvor mange penge du kan låne, når du ansøger om et sms lån

Svaret på dette er meget varieret afhængigt af låntagers økonomiske situation, og om der er tidligere betalingsanmerkninger eller tidligere gæld hos Kronofogden. 

Jo flere kreditter og lån du har før, kan også være en grund til banken til at tøve med at låne penge. Betalingsanvisninger viser tydeligt, at låntageren ikke er ansvarlig for sine lån.

Når det er sagt, er det ikke sikkert, at du bliver nægtet, bare på grund af disse punkter. Alt hvad der normalt er muligt for at få et sms lån alligevel. Det mest almindelige er, at beløbene er på et minimums sum på 1000 DKK og kan variere fra alt fra 10.000 DKK til 50.000 DK . 

Folk, der låner for første gang, har normalt et lavere loft. Årsagen hertil er, fordi banken ønsker at se, at den kan håndtere de udgifter, der følger med et lån.

Find de bedste steder at låne penge her

Saml dine lån her for at få et godt tilbud.